Inauguració del curs acadèmic de la facultat de turisme i del nou aparcament del campus universitari

Avui al migdia ha tingut lloc al campus universitari de Vila-seca, la inauguració oficial del nou aparcament i la inauguració del curs acadèmic de la facultat de Turisme i Geografia.

 

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el rector de la universitat Rovira i Virgili, Josep A. Ferré i la degana de la facultat, Marta Nel·lo, han presidit un acte on han assistit, regidors de Vila-seca i bona part dels agents empresarials i universitaris que conformen aquest campus universitari: el Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (PCT), la Facultat de Turisme i Geografia i el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI).

 

Després del tall de cinta inaugural de l'aparcament, l'acte s'ha traslladat a l'Aula Magna de la Facultat on ha tingut lloc la Lliçó inaugural "Lectures sobre turisme, talent i territori. Una proposta heterogènia", a càrrec de Salvador Anton, catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional de la URV, i on s'han lliurat els diplomes de reconeixement i del premi PortAventura a la millor trajectòria acadèmica de turisme de la URV, que ha estat per Ana Belén Delgado.


Cal recordar que el Campus Universitari Vila-seca, amb una superfície de més de 12.000 m2, s'ha convertit en un dels centres de coneixement més importants d'Europa vinculat al món del turisme.