La temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras arrenca amb el Quartet Gerhard el proper 6 d'octubre

Enguany, la Gala Benèfica anirà a càrrec d'Estrella Morente

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el director del Conservatori i programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano; l'assessor de programació de l'Auditori, Xavier Pastrana han presentat aquest matí el programa de la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

La programació començarà el proper divendres 6 d'octubre a les 21.00 h amb el concert del Quartet Gerhard interpretarà el concert "Creuar la línia" i  finalitzarà el 26 de desembre amb el tradicional concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i de l'Orquestra Händel. Enguany, la Gala de Cant a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia serà el 17 de novembre i tindrà com a protagonista la gran veu de cante flamenc, Estrella Morente. Acompanyada de guitarres, palmes, cors i percussió, Morente barrejarà les influències antigues de la música popular de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc del nou mil·lenni. 

El president de la Fundació, Josep M. Pujals, ha recordat que la protagonista de la gala, Estrella Morente, omple teatres allà on va i és del gust d'un gran públic. A més també s'ha destacat, que molts dels concerts començaran a les 21.00 h, mitja hora abans que els concerts de les anteriors temporades. Per la seva banda Josep F. Solórzano, ha destacat la col·laboració amb l'Associació Cultural Catalano-Iberoamericana, que ens portarà el concert de l'Ensamble Spirituosi, d'origen dominicà, el proper 12 d'octubre. Xavier Pastrana ha fet referència al concert de l'Ensemble O Vos Omnes, d'arrel vila-secana i del qual ell en serà el director, i que captivarà els assistents amb dos oratoris: un de Carissimi i un altre del seu alumne Charpentier. Aquest concert tindrà lloc el 3 de novembre sota el títol "Lauda dramàtica".

La temporada de tardor de l'AJC contempla concerts de cambra i solistes amb el Quartet Gerhard, l'Ensamble Spirituosi i Musica Alchemica; concerts corals amb l'Ensemble O Vos Omnes i el Concert de Sant Esteve; de jazz amb Stefano Palatchi i la Sant Andreu Jazz Band; orquestrals amb l'Ensemble Vila-seca i l'Orquestra Simfònica de les Terres de l'Ebre i de cante amb Estrella Morente, protagonitzant la Gala Benèfica.

Les entrades als concerts ja es troben a la venda a través del web de l'Auditori Josep Carreras, www.auditorijosepcarreras.cat