20 veïns de Vila-seca s'incorporen a dos nous programes d'ocupació

15 persones formen part del tercer grup del Pla d'Ocupació Municipal i les 5 restants formen part del Programa Treball i Formació, coordinat pel SOC

L'alcalde de l'Ajuntament de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat de la tinenta d'alcalde, Manuela Moya; el regidor de Dinamització Laboral, Josep Toquero, i la regidora de Benestar Social, M. dels Àngels Ponce, han ofert aquest matí al Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" l'acte de benvinguda a 20 veïns de Vila-seca que s'han incorporat a dos nous plans d'ocupació.

D'aquests persones, 15 formen part del tercer grup del Pla d'Ocupació Municipal que durant aquest any haurà donat feina a un total de 45 ciutadans del municipi. Aquest pla s'emmarca dins del programa dissenyat per l'Ajuntament de Vila-seca per aquest any 2014, destinat a la creació i promoció de l'ocupació laboral. En un esforç sense precedents, l'Ajuntament de Vila-seca va pressupostar més d'2,3 milions d'euros per a l'execució de polítiques actives d'ocupació i per a despesa social directa, dels quals 244.293 euros han servit per a crear aquest Pla d'Ocupació Municipal que comporta un període de formació obligatòria per a tots els participants.

Les altres 5 persones formen part del Programa Treball i Formació,  coordinat pel Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya,  amb una durada de 6 mesos i que està destinat a la protecció i manteniment de zones naturals i periurbanes del terme de Vila-seca.