Vila-seca commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama

Tallers i xerrades a càrrec de diversos professionals seran les activitats que ompliran la setmana

L'Ajuntament de Vila-seca ha programat diversos actes per a commemorar el Dia Mundial del Càncer de Mama. A partir del dijous 23 d'octubre, la Biblioteca de Vila-seca acollirà a les 6 de la tarda una taula rodona sobre el càncer de mama amb la participació de la doctora Ester Solé i la infermera Lucía Teruel, del Centre de Salut de Vila-seca, juntament amb familiars i afectats. Aquesta activitat també es portarà al Centre Cívic i Cultural de la Pineda el dijous 30 d'octubre a les 6 de la tarda.

D'altra banda, el divendres 24 d'octubre a les 17.00 h, la responsable de la Unitat de Musicoteràpia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Maria del Mar Martori, impartirà un taller de musicoteràpia al Centre de Salut de Vila-seca.

Els actes de la setmana vinent començaran el dilluns 27 a les 17.00 h amb un taller de ‘Coixins del Cor', a càrrec de Fina Roigé, de l'establiment Retalls de la Fina de Vila-seca. Dimecres 29 a les 5 de la tarda al Centre de Salut de Vila-seca, Mari Lozano del Centre Capil·lar M. Lozano explicarà i farà demostracions del material per tal de realitzar un taller d'imatge. L'últim dels actes que commemorarà el Dia Mundial del Càncer de Mama serà el divendres 7 de novembre a un centre escolar de Vila-seca, on el xef Juan Antonio Nieto farà un taller de cuina saludable a partir de les 18.30 h anomenat ‘Dieta mediterrània'.

Les activitats entorn del Dia Mundial del Càncer de Mama compten amb l'organització de l'Ajuntament de Vila-seca i la col·laboració de l'Institut Català de les Dones, l'Institut Català de la Salut i la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.