Vila-seca homenatja la gent gran amb un dinar de germanor

Una vintena d'actes en el marc del mes Internacional de la Gent Gran

L'Ajuntament de Vila-seca i la Residència Vila-seca han organitzat per aquest diumenge 19 d'octubre la tradicional paella solidària. Aquest dinar de germanor, que se celebrarà a l'escola Antoni Torroja i Miret a partir de les 14.00 h, és un homenatge als més de 300 avis i àvies que viuen a Vila-seca i que van néixer l'any 1929.

Presidit per l'alcalde de Vila-.seca, Josep Poblet, la paella solidària servirà també com a punt de recapta de diners per a La Marató de TV3. En acabar, es podrà gaudir de la música en viu a càrrec del Grup Musical Nostàlgia. Per tal de poder-se inscriure a la paella, és necessari comprar el tiquet a la Residència Vila-seca o a la regidoria d'Ensenyament i Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca abans del divendres 17 d'octubre.

Emmarcat en el programa d'actes del mes Internacional de la Gent Gran, la Residència Vila-seca ha programat fins al 12 de novembre una vintena d'activitats coordinades als tres nuclis de població del municipi. A més de l'acte central d'aquest diumenge, cal destacar la diversitat de xerrades, tallers, exposicions, el concurs de dibuix escolar i els actes específics per a professionals del sector. Concretament, una de les activitats destacades és el taller de memòria audiovisual que s'impartirà al Centre Cívic i Cultural de la Pineda aquest dijous 16 d'octubre a les 11.30 h, i que també es podrà seguir al Centre Cívic i Cultural de la Plana el 23 d'octubre a les 11.00 h i a l'Esplai de la Gent Gran Sant Esteve el 24 d'octubre a la mateixa hora.

D'altra banda, tots els familiars dels avis tindran la possibilitat d'assistir a una xerrada sobre coneixements bàsics de nafres, impartida per Marian Escudera, RHS de la Residència Rubí, el proper 23 d'octubre a les 18.00 h a la mateixa residència. L'últim dels actes de celebració del mes Internacional de la Gent Gran serà la Festa Familiar el dimecres 12 de novembre a les 10.00 h, que se celebrarà amb contes infantils a càrrec d'Agus Farré, el lliurament de premis de la setena edició del Concurs de Dibuix i una coca amb xocolata per a tots els assistents en acabar.

La celebració del mes internacional va començar el passat 1 d'octubre amb una festa a la Residència Vila-seca oberta a familiars i amics dels avis.