Les colles El Purgatori i El Divendres s'emporten el Premi a la Millor Colla del Carnaval de Vila-seca

Ahir a la tarda durant l'acomiadament del Rei Carnestoltes, la Comissió del Carnaval va concedir diversos premis a les colles vila-secanes que van participar a la Rua de Carnaval el passat dissabte.

El jurat ha considerat mereixedores ex aequo del Premi a la Millor Colla del Carnaval de Vila-seca a les colles del Divendres i El Purgatori. A la colla del Divendres li ha estat concedit el premi pels detalls, l'originalitat i el muntatge tant en les disfresses com en la seva carretel·la convertida en un taller de costura. Per la seva banda, la colla El Purgatori, disfressats dels personatges del musical "Priscilla, reina del desierto" ha estat escollida per l'espectacle i vistositat, pels detalls en el seu vestuari i en el maquillatge.

D'altra banda, la colla Mercabar, disfressats de moto-vespes ha rebut el premi per l'originalitat en la seva disfressa; la colla Els Nials per la seva coreografia amb la participació de grans i petits representant els anys 20 nord-americans i, per últim, pel disseny i els detalls en la confecció dels vestits asteques, el premi s'ha concedit a la colla Els Amics.