El Pessebre de Sorra arriba a la 17a edició

D'aquí a pocs dies, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca durà a terme el tradicional Pessebre de Sorra, que enguany arriba a la 17a edició. El Parc del Pinar de Perruquet de La Pineda acollirà, un any més, les espectaculars escultures de sorra que donaran forma al Pessebre.  En paral·lel s'organitzaran diverses activitats familiars perquè grans i petits puguin gaudir d'aquesta tradició vila-secana.

Els treballs de construcció de les monumentals escultures hauran d'estar enllestits el proper diumenge 11 de desembre. Durant aquests dies, diversos artistes de diferents països donaran forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que només es desvetllarà a mesura que les escultures es vagin alçant.

El Pessebre de Sorra tindrà unes dimensions de 160m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.     

El grup escultòric es podrà visitar fins el proper 8 de gener en horari de 10 a 21 hores. En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes de temàtica nadalenca. D'una banda, els diumenges 4, 11 i 18 de desembre (de 12.30 a 13.30 h) tindran lloc diverses Cantades de Nadales amb la Coral Nova Unió de Vila-seca, la Coral "Les Veus" del Casal de la Gent Gran de Cambrils, la Coral de Jubilats de La Pineda i la Coral "Cantavila" de Vilanova d'Escornalbou.

A més, els més petits podran gaudir dels següents tallers de manualitats nadalenques (en horari de 11:30 a 13:00 h):

Dissabte 10 de desembre: Taller de pasta de sal

Dissabte 17 de desembre: Taller de postals de Nadal en 3D

Dimecres 28 de desembre: Taller de fanalets

Dijous 29 de desembre: Taller de decoració nadalenca amb sorra.

Divendres 30 de desembre: Taller d'espalmatòries