Vila-seca aconsegueix la màxima distinció al certamen Viles Florides

El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l'aposta del municipi per la recuperació de grans espais

Vila-seca ha estat guardonada amb la màxima distinció al certamen Viles Florides que es va celebrar el passat 5 de setembre a Figueres, als jardins del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. La regidora d'Urbanisme, Medi Natural i Serveis Públics, Manuela Moya, va recollir les tres Flors d'Honor, màxima distinció, juntament amb els municipis de Cardedeu, Figueres, Olot, Sant Hilari Sacalm i Vilassar de Mar.

 

L'entrega dels reconeixements Viles Florides 2014 va comptar amb la presència del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, el qual va ser l'encarregat de lliurar les diverses distincions als municipis, juntament amb l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el president de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya, Jordi Rodon.

 

Amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme, la tercera edició de Viles Florides ha comptat amb 36 municipis guardonats i 7 representants de noves categories, escollits entre més de 90 noves iniciatives entre espais públics florits, col·lectius florits, racons florits i llars florides.

 

El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l'aposta del municipi per la recuperació de grans espais com ara el Parc de la Torre d'en Dolça, la zona del litoral amb el Parc del Pinar de Perruquet i la Sèquia Major i valora, alhora, la campanya Flors pel Centre, impulsada per l'ajuntament des del passat mes d'abril.

 

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya per a fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells, des de les grans infraestructures publiques o privades, fins als espais d'àmbit particular. La Flor d'Honor s'atorga a aquells municipis que destaquin pel seu compromís amb els espais verds i la cura del medi ambient.