Vila-seca compta amb una nova senyalització per a vianants

S'han instal•lat més de 200 indicadors

Al llarg d'aquest estiu, Vila-seca ha postat en servei tot un seguit de senyals direccionals especials per a vianants en diversos indrets del municipi. Amb un cost de 57.800 euros, la senyalització de vianants té per objectiu facilitar l'accessibilitat a tots els equipaments públics i orientar sobre la ubicació dels elements d'interès històric, turístic i patrimonial.

Mentre que Vila-seca compta amb 40 punts d'informació que remeten a un total de 223 indicadors direccionals per a vianants, la Pineda i la Plana tenen instal·lats uns panells informatius que ajuden a orientar els vianants i els turistes a través d'un mapa.

Concretament, a la Pineda hi podem trobar cinc grans panells informatius situats a la plaça de Manuel de Falla, al passeig de Pau Casals, a la plaça de la Unió Europea i en dos zones d'aparcament: la del carrer dels Muntanyals i la del Campus de Serveis Ciutadans, al carrer d'Amadeu Vives. Per la seva banda, el nucli de la Plana compta amb un punt d'informació instal·lat al carrer del Camí dels Morts, cruïlla amb el carrer de Sant Joan.

Aquests punts d'informació, instal·lats posteriorment a la senyalització direccional per a vehicles, formen part d'un conjunt d'actuacions que han permès prioritzar el pas dels vianants pel Centre Històric de Vila-seca, descongestionant-lo del trànsit de vehicles.