Festes de Nadal i Reis a Vila-seca, la Pineda i la Plana

Arrenquen oficialment les festes de Nadal i Reis a Vila-seca, la Pineda i la Plana.

Les festes de Nadal comencen amb un parell de concerts solidaris a l'Auditori Josep Carreras. El dissabte 14 de desembre tindrà lloc el concert solidari amb la Marató de TV3 i el concert "Cap nen sense joguina" tindrà lloc el proper dijous 19 de desembre a les 7 de la tarda. Una hora abans del concert s'habilitarà el vestíbul de l'Auditori per a recollir joguines. 

Divendres 20 de desembre començarà oficialment el Nadal, amb la felicitació de Nadal i Tradicional Brou a la plaça de l'Església. 

Dissabte 21 el Grup de Teatre "La Tramoia"  representarà el Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra a la Societat "El Centru" i dimarts 24 a les 6 de la tarda serà l'hora de la Festa del Tió a la plaça de l'Església. 

Els Pastorets es representaran el dia de Nadal, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre; mentre que al dia de Sant Esteve es recolliran les cartes pels patges de SSMM Els Reis Mags d'Orient i tindrà lloc el tradicional concert de Sant Esteve a les 19.30 h, a càrrec de la Coral Nova Unió. Per la seva banda, la Jove Orquestra Intercomarcal actuarà al concert "Un conte de Nadal" el diumenge 29 de desembre. 

El dimarts 31 tindrà lloc el Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l'Home dels Nassos a Vila-seca. El dimecres 1 de gener hi haurà l'esperada Festa de Cap d'Any al Pavelló d'Esports i, el dissabte 4, l'Auditori Josep Carreras es tornarà a omplir de gom a gom amb l'espectacle de màgia musical "Màgia per Nadal" a les 7 de la tarda. 

La desitjada arribada de SSMM Els Reis Mags d'Orient serà a partir de les 5 de la tarda a Vila-seca, a les 7 a la Pineda i a les 8 a la Plana. 

Cal recordar que enguany, el Parc Infantil de Nadal tindrà lloc del divendres 27 al dilluns 30 de desembre i el Parc Jove, del divendres 27 al diumenge 29 de desembre.