Xerrada sobre les noves formes de mobilitat urbana, el proper 10 de desembre

L'activitat s'emmarca en el Pla Educatiu d'Entorn per a famílies

Xerrada sobre les noves formes de mobilitat urbana, a càrrec de la Policia Local de Vila-seca.

En aquesta activitat els pares i mares o tutors/es podran aclarir dubtes sobre les noves formes de mobilitat urbana i sobre la normativa que regula aquests vehicles que cada dia són més presents en la nostra societat.

Potser els patinets seran un dels regals que els nostres fills i filles demanin en les seves cartes a Ses Magestats els Reis d'Orient... i us proposem aclarir possibles dubtes sobre quins tipus i models són més adequats per als infants, al temps que informarem sobre les normes d'ús i de circulació que ens ajudaran a millorar la nostra convivència.

S'ofereixen 80 places, que s'assignaran per ordre d'inscripció de les famílies de Vila-seca o que tenen fills escolaritzats a Vila-seca. Activitat també oberta a la comunitat educativa de Vila-seca (mestres, professors i professores). En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives.

Oferim servei gratuït d'acollida per a infants a partir de 3 anys.

INSCRIPCIONS:

Des de les 14 h del 25 de novembre de 2019, fins al 4 de desembre de 2019 (inclòs).

Les places s'assignaran, en primer lloc, per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca. En el cas que quedin vacants, admetrem persones d'altres comunitats educatives. En el cas que les places s'esgotin, es tancaran les inscripcions abans del termini assenyalat.