Vila-seca celebra el Dia Internacional de les Dones

Vila-seca celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb un total de 8 actes que es duran a terme entre els dies 6 i 13 de març.

En primer lloc, el dimecres 6 de març tindrà lloc un taller obert de pancartes i davantals, a partir de les 5 de la tarda a la plaça d'Estudi. A l'endemà, dijous 7 de març, de 10 del matí a 1 del migdia la Coordinadora Feminista de Vila-seca instal·larà una carpa informativa sobre "Per què fer vaga el 8M?", a la cruïlla dels carrers del Requet de Fèlix i de Tarragona.

El divendres 8 de març s'ha convocat la Manifestació per la Vaga Feminista del 8M, sota el lema "Ens aturem per canviar-ho tot!", que sortirà a les 12.00 h des del Mercat Municipal i acabarà a la plaça de l'Església. En arribar, es farà la lectura dels manifestos i hi haurà amenització musical. A les 2 de la tarda, tindrà lloc el dinar del Dia Internacional de les Dones al Restaurant Porto Alegre.

El dissabte 9 de març el Centro Aquaiara organitzarà dues activitats: en primer lloc a les 4 de la tarda tindrà lloc una sessió de "Mindfulness per millorar les nostres vides" al Centro Aquaiara i, en acabar, a les 6 de la tarda, hi haurà una Masterclass de Zumba a la rambla de Catalunya. El Centre Cívic i Cultural de la Pineda acollirà un taller de defensa personal a les 3 de la tarda del dilluns 11 de març i, finalment, al Centre Cívic i Cultural El Colomí hi haurà un taller de cuina de reciclatge a les 9.30 h del dimecres 13 de març.