La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, visita l'Ajuntament de Vila-seca

També ha visitat el Conservatori Municipal de Música per conèixer com es treballa en aquest centre de referència de l'ensenyament musical amb qui la Diputació té un conveni

Aquest matí la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, acompanyada del diputat de cultura, Joan Josep Garcia, ha visitat l'Ajuntament de Vila-seca, on ha estat rebuda per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i diversos membres de la Corporació Municipal.

La presidenta, que ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament, ha visitat també el Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, amb qui la Diputació de Tarragona té un conveni de col·laboració amb l'objectiu de potenciar l'ensenyament musical per a la ciutadania de la demarcació. De fet, la Diputació té tres centres d'educació musical a Tarragona, Reus i Tortosa que, juntament amb el de Vila-seca formen joves músics d'entre 5 i 18 anys de la demarcació.

En aquest sentit, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha explicat que "l'objectiu clar de la Diputació és, en aquest cas, donar suport als municipis en diferents àmbits com la cultura o l'ensenyament, i és en aquestes àrees on hi manté una col·laboració molt sòlida amb l'Ajuntament de Vila-seca". Per la seva banda, l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha expressat el seu goig en rebre la presidenta de la Diputació "per tractar-se de la primera visita oficial que rebo com alcalde" i ha agraït també la col·laboració estreta de la Diputació amb els municipis com ara Vila-seca.

La regidora de Cultura, Manuela Moya, la presidenta del Patronat Municipal de Música, Àngels Poblet i el director del Conservatori, Josep Solórzano, els han acompanyat en aquesta visita a les instal·lacions del conservatori que enguany commemora el seu 40 aniversari.