Xerrada sobre "Com millorar el teu negoci", dijous a Vila-seca

L'associació SECOT i l'Ajuntament de Vila-seca continuen col·laborant pel foment de l'emprenedoria i la creació de noves empreses a Vila-seca

Josep Toquero, regidor de Dinamització Laboral  de l'Ajuntament de Vila-seca, i Joan Veciana, president de SECOT (Voluntariat Sènior d'Assessorament Empresarial), s'han reunit aquest matí a Vila-seca per tal d'analitzar els resultats del primer any de col·laboració conjunta i coordinar la propera jornada d'assessorament que tindrà lloc el dijous, 26 de maig, a partir de les 8 de la tarda, al Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de Vila-seca.

"Com millorar el teu negoci" és una xerrada adreçada als empresaris i comerciants de Vila-seca on s'abordaran temes com ara els plans de màrqueting, l'assessorament tècnic, la consolidació d'empreses ja creades, el disseny de plans de viabilitat, l'emprenedoria i les experiències d'èxit i fracàs empresarial. De fet, durant la xerrada hi participaran dos joves emprenedors que assessorats pels tècnics de SECOT explicaran les seves experiències com empresaris.

Durant la jornada d'aquest matí, els representants de SECOT i de l'Ajuntament de Vila-seca han fet balanç dels 13 casos d'assessorament que durant el passat any van realitzar els voluntaris de SECOT a diversos empresaris i a nous emprenedors locals. De fet, el conveni signat a començaments del 2015 entre l'Ajuntament i SECOT i que continua vigent, marca la voluntat de realitzar actuacions conjuntes orientades a l'assessorament en matèria d'emprenedoria i al foment de la creació de noves empreses al municipi de Vila-seca.