Més de 400.000 euros en obres de millora al municipi

Ja han començat les obres de renovació del carrer d'Isaac Albéniz de la Pineda

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat recentment tot un seguit d'obres de millora per a diversos indrets del municipi.

De fet, i amb un total de 216.526 euros, la Junta de Govern va aprovar ahir dimecres tres actuacions vinculades a espais naturals que han de servir per enjardinar la zona d'accés al parc de la Torre d'en Dolça i realitzar noves plantacions al Raval de la Mar. En concret, s'han adjudicat ja les obres d'enjardinament de l'entrada al parc de la Torre d'en Dolça on ha quedat instal·lat el Piló commemoratiu del rescat de Sant Esteve (63.945,70 €), el reforç de les plantacions al Raval de la Mar (91.234 €) i les obres de restauració dels talussos adjacents al pas inferior del carrer dels Prats, concretament el vial paral·lel al Raval de la Mar (61.347€).

D'altra banda, i després que l'Ajuntament adjudiqués ja fa uns dies les obres de millora de les voreres i substitució d'arbres del carrer d'Isaac Albéniz de la Pineda, la Junta de Govern Local ha aprovat també noves actuacions de millora de via pública a la Pineda. En concret es faran obres de reparació de les nou pèrgoles del passeig marítim de la Pineda i es faran obres de renovació del pou de clavegueram i de les seves escomeses a la cruïlla del c. d'Isaac Albéniz amb el c. de Marcos Redondo de la Pineda. Aquestes dues actuacions tenen un cost de 95.564 euros.

Cal recordar que a començaments d'aquesta setmana es van iniciar les obres al carrer d'Isaac Albéniz. Adjudicades per 88.188 euros, aquestes obres permetran la renovació de les voreres d'aquest carrer facilitant d'aquesta manera el pas de persones amb mobilitat reduïda. De fet, s'eliminaran els arbres, se'n plantaran de nous amb escocells més petits i es refaran les voreres..