Properes activitats del Pla Educatiu d'Entorn per a famílies i infants

Demà dijous, visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça i la propera setmana, teatre en anglès, club de lectura i concert en família

Durant els propers dies tindran lloc un total de quatre activitats programades en el marc del Pla Educatiu d'Entorn, el qual engloba activitats adreçades als alumnes, als docents i membres de la comunitat educativa, i a les famílies, i té l'objectiu de millorar la interacció entre escola, família i entorn social, per afavorir l'aprenentatge dels estudiants.

Primerament, demà dijous, tindrà lloc una visita guiada al Parc de la Torre d'en Dolça, a càrrec de la regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, Manuela Moya. La sortida es durà a terme a les 9.15 h des del Parc dels Aragalls i tindrà una durada de 3 hores. La finalitat d'aquesta visita és donar a conèixer els punts d'interès d'aquest parc urbà del municipi, de 36,9 hectàrees, perquè les famílies puguin gaudir amb els seus fills i filles.

De cara a la setmana vinent, gairebé un miler d'alumnes dels cicles mitjà i superior de les escoles del municipi assistiran a la representació de l'obra de teatre infantil en anglès ‘Billy Banjo' que tindrà lloc a l'Auditori Josep Carreras, el divendres 15 d'abril. En primer lloc a les 9.30 h hi assistiran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l'escola Cal·lípolis i el cicle mitjà de La Canaleta. A les 11.00 h hi assistiran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l'escola Sant Bernat Calvó i el cicle superior de l'escola Mestral. I, per últim, a les 15.30 h hi aniran els alumnes dels cicles mitjà i superior de l'escola Miramar. Els alumnes de les escoles Antoni Torroja i Miret, Mestral i La Plana, hi assistiran durant el mes de maig.

D'altra banda, el mateix divendres, el Centre Cívic i Cultural el Colomí acollirà el Club de Lectura a càrrec de Carme Solé, a partir de les 6 de la tarda.

I, per últim, el diumenge 17 d'abril a les 11.30 h, les famílies podran gaudir del concert de Bufa & Sons, en el qual tres experimentats músics presenten un espectacle a través del reciclatge d'objectes quotidians, amb els quals creen música jazz, blues i altres cançons conegudes per tothom. Les invitacions al concert es podran reservar a les secretaries de les escoles abans del dimarts 12 d'abril.