Comença el desplegament de la fibra òptica a Vila-seca

La implantació de la fibra òptica començà al nucli de la Plana i ja està operativa en tot el barri

L'empresa operadora de telecomunicacions Adamo iniciarà el proper mes de març la instal·lació de la seva xarxa de fibra òptica a Vila-seca, amb el suport tècnic de Manteniment i Operacions de Infraestructures, SL (Modi, SL).

Després dels primers contactes, el mes de novembre de 2015, entre regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Vila-seca i les empreses Adamo i Modi, SL, ara l'empresa ja ha iniciat la campanya de captació de possibles clients, donant-se a conèixer en les comunitats de propietaris i alhora obtenir els permisos de les mateixes per accedir a les seves instal·lacions comunitàries. També, segons Adamo, es troba en tràmit la sol·licitud del corresponent permís a Movistar, per a poder utilitzar les seves canonades d'infraestructures i així no haver de realitzar-ne de noves i produir les menys afectacions possibles per obres a les vies públiques del municipi.

L'empresa informa que el desplegament efectiu podria començar a primers del mes de març pel barri Miramar-Les Illes. Posteriorment, està previst iniciar els treballs de desplegament als barris de la Formiga, del Colomí i al polígon l'Alba. Tanmateix, ja han iniciat contactes amb tots el hotels de la Pineda, per què en funció de la demanda prevista pugui estendre la seva xarxa de fibra òptica fins a la Pineda.