Nova edició de la Guia de Formació 2016

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca inicia nous cursos

El Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de Vila-seca ha editat la nova guia de formació que aplega més d'una quarantena de cursos. Els cursos s'iniciaran durant el proper mes de gener i finalitzaran el mes de desembre de 2016.

Aquest cursos, que s'imparteixen a les aules del Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de Vila-seca, esdevenen una opció formativa ferma i de gran acceptació per part dels usuaris. A més, la formació podrà ser progressiva durant tot l'any, ja que s'ofereixen diferents nivells dels cursos d'ofimàtica i idiomes, el qual permet obtenir una formació transversal i continuada. Els cursos de formació són d'informàtica, idiomes, de llengua de signes, de carretoner, prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció, gestió de magatzem, de mecànica per a la indústria petroquímica, socorrisme, manteniment de piscines, cuina, manipulació d'aliments, animació turística, atenció domiciliària i aparadorisme.

La informació es pot recollir al mateix Centre Municipal de Formació i Ocupació, al carrer de l'Hospital, 1 o trucant al telèfon 977 39 43 25.