Vila-seca inicia les seves festes de Nadal

Demà Vila-seca encetarà oficialment els actes de Nadal amb la Felicitació de Nadal i el Tradicional Brou que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la plaça de l'Església. A continuació, el Cor Petits Cantors del Conservatori de Música, sota la direcció de Montse Blay, amenitzarà la tarda amb la interpretació d'algunes nadales. Tot seguit, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca haurà confeccionat el torró més llarg de Catalunya amb 2.016 centímetres de llargada.

A les 8 del vespre tindrà lloc el Concert de Nadal a l'Auditori Josep Carreras, amb l'actuació de les corals Allegro, Toldrà, Mozart i Vivaldi i agrupacions i orquestres del Conservatori de Música. L'entrada al concert serà gratuïta.

La vigília de Nadal serà molt especial per als més petits, ja que podran celebrar la Festa del Tió a la plaça de l'Església, una activitat organitzada per l'Esplai l'Esclop de Vila-seca a les 6 de la tarda. El dia de Nadal a partir de les 7 de la tarda, els Amics del Teatre representaran els Pastorets a la Societat El Centru. Tornaran a representar els Pastorets els diumenges 27 de desembre i el 3 de gener a les 7 de la tarda.

Per Sant Esteve, arribaran els patges de SSMM els Reis Mags d'Orient, per la plaça de Joan Kies Hellmont, fins al Castell de Vila-seca, on recolliran les cartes dels infants a partir de les 11.15 h. A les 7 de la tarda a l'Auditori Josep Carreras, hi haurà el tradicional Concert de Sant Esteve a càrrec de la Coral Nova Unió i l'Orquestra Händel del Conservatori. La invitació per tal d'accedir al concert caldrà recollir-la amb antelació al Conservatori, al Punt d'Informació Juvenil i al Patronat Municipal de Turisme.

Per als més joves, del 28 al 30 de desembre tindrà lloc el Parc Jove de Nadal amb activitats esportives i de lleure de 10.00 a 13.30 h i de 20.00 a 24.00 h a l'Espai Jove. El Parc Infantil començarà el dia 27 i també s'allargarà fins el 30 de desembre, en horari de 17.00 a 20.00 h al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca.

L'últim dia de l'any a les 12.00 h hi haurà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i a les 17.45 h a la plaça de l'Església hi haurà una concentració de Gegants i Grallers de Vila-seca que, amb cercavila fins a l'Estació del tren, aniran a rebre l'Home dels Nassos cap a les 18.15, el qual després de recórrer diversos carrers de Vila-seca, farà un discurs des del balcó de la Casa Consistorial.

De cara a l'any nou, el dia 1 de gener a la 1 de la matinada tindrà lloc la Festa de Cap d'Any, amb música de tots els temps, al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca. El dimarts 5 de gener a les 17.00 h arribaran SSMM els Reis Mags d'Orient per la plaça de Joan Kies Hellmont, fins arribar a la plaça de l'Església, on faran l'adoració al nen Jesús i després saludaran a tots els nens i nenes de Vila-seca des del balcó de l'Ajuntament. El mateix dimarts la Cavalcada dels Reis també es realitzarà a la Pineda a partir de les 19.00 h i a la Plana a partir de les 8 de la tarda.