Comencen els treballs per a construir un any més el Pessebre de Sorra de la Pineda

Durant aquest mes de desembre, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca durà a terme el tradicional pessebre de sorra a la Pineda que es podrà visitar fins al proper dia 6 de gener i que enguany arriba a l'edició número 16.
 
Per a construir la monumental escultura, des del passat dimarts i fins el proper 8 de desembre, diversos artistes provinents d'arreu d'Europa es troben ja a la Pineda per tal de donar forma al pessebre, el qual estarà enllestit el proper dimarts. Durant la visita realitzada aquest migdia als treballs de construcció, el president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, ha recordat que enguany aquest grup escultòric ha traslladat la seva ubicació des de la platja al parc del Pinar de Perruquet, concretament a la zona de les fonts, per tal de donar més visibilitat i protecció a l'obra i permetre d'aquesta manera un millor accés del públic per l'interior dels elements del pessebre.
 
Aquest grup escultòric, que té una dimensió de 200 m2 i està format per 200 m3 de sorra, utilitzarà per a la seva construcció prop de 400  tones de sorra. La coordinació dels treballs va a càrrec de l'empresa "Arenas Possibles" i els 6 artistes europeus que ja estan treballant en aquesta obra de temàtica marinera són procedents d'Anglaterra, Lituània, Ucraïna i Catalunya.
 
El pessebre de sorra de la Pineda es podrà visitar fins el proper 6 de gener en horari de 10 a 21 hores.