Encesa oficial de l'enllumenat de Nadal a Vila-seca

Des d'ahir al vespre, el municipi de Vila-seca ja té en funcionament el tradicional enllumenat de Nadal pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població: la Pineda, la Plana i Vila-seca.

Tal i com es ve fent des de fa molts anys, els prop de 400 motius nadalencs que s'han instal·lat s'adeqüen a la normativa mediambiental que consisteix en fil lluminós amb microlàmpades de baix consum. Cal recordar també que durant els propers dies quedaran instal·lats els tradicionals arbres ecològics al pati de l'Esplai Sant Esteve, a la Plana i a la plaça de l'Església de Vila-seca.

Enguany i seguint la tradició d'efectuar l'encesa oficial en un barri diferent cada any, l'encesa de l'enllumenat de Nadal s'ha realitzat al barri de la Formiga, concretament a l'avinguda de la Verge de Montserrat, cruïlla amb els carrers de la Font i de Jaume Balmes.

L'encesa de l'enllumenat, protagonitzada per nenes i nens del barri, fou presidida per membres de la Corporació Municipal i pels representants de les entitats veïnals i dels comerciants.