30 persones s'incorporen al nou Pla d'Ocupació Municipal de Vila-seca

Un total de 30 treballadors s'han incorporat al segon grup de treball del Pla d'Ocupació Municipal que ha posat en servei l'Ajuntament de Vila-seca i que durant el 2015 acabarà donant feina a un total de 62 persones. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d'atur, aquest pla té l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral i promoure l'ocupabilitat de les persones que hi participen.

Els treballadors d'aquest Pla ja han desenvolupant durant les darreres setmanes, una formació prèvia en competències clau. A partir d'ara accedeixen a un contracte de treball de 6 mesos de durada. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d'espais naturals.

L'acte de benvinguda d'aquest segon grup del Pla d'Ocupació Municipal 2015 ha tingut lloc avui al parc de la Torre d'en Dolça i ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya i el regidor de  Dinamització Laboral, Josep Toquero.