La transformació del Centre Històric de Vila-seca, protagonista al nou llibre editat pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

La Sala Polivalent de l'Ajuntament de Vila-seca fou l'escenari de la presentació del llibre 'El Centre Històric de Vila-seca: transformat i transformador 1990-2012'. En una sala plena de gom a gom de representants d'entitats, veïns i veïnes del centre històric i diversos arquitectes de les nostres comarques, va tenir lloc la presentació a càrrec de a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el president i expresident de la demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Joan Tous i Josep Llop, respectivament, i l'arquitecte director de l'edició del llibre, Anton M. Pàmies.

El llibre ha estat editat per la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, sota la direcció de l'arquitecte Anton M. Pàmies, amb el suport de l'Ajuntament de Vila-seca i del Port de Tarragona i la col·laboració de diversos professionals com ara els coordinadors dels textos i les imatges i els autors de les fotografies que apareixen al llibre.

En aquesta publicació s'hi plasma la transformació i modernització del Centre Històric de Vila-seca, lloc de residència, de comerç, d'activitat cívica i cultural. La seva actual renovació, iniciada el 1990 i acabada l'any 2012, és fruit de la decidida voluntat del govern municipal per a incrementar la qualitat de vida i el benestar general de tots els residents i, alhora, millorar el teixit urbà en favor de l'activitat comercial i la promoció del nostre patrimoni històric.