Presa de possessió de la nova Corporació Municipal a Vila-seca

Josep Poblet és proclamat novament alcalde

Aquest dissabte 13 de juny al migdia, ha quedat constituïda al saló de plens municipal la nova Corporació de l'Ajuntament de Vila-seca. Aquesta Corporació, sorgida dels resultats electorals del 24 de maig, és la responsable de conduir la política municipal durant els pròxims quatre anys.
Amb el saló de sessions ple de gom a gom, l'acte oficial s'inicià amb la constitució de la Mesa d'Edat per part dels regidors electes més gran (Josep M. Pujals), i el més jove (Mario Téllez), i continuà amb la presentació de les corresponents credencials i amb el jurament o promesa del càrrec per part de totes les regidors i regidors.
Després es procedí a la votació d'alcalde en la qual quedava proclamat per majoria absoluta Josep Poblet i Tous, després de rebre el suport d'11 dels 21 regidors.
Aquests són els nous regidors que formen part de l'Ajuntament de Vila-seca:
Per Convergència i Unió (11 regidors): Josep Poblet,  Xavier Farriol, Manuela Moya, Josep Toquero, Cristina Campallo, Francisco Almazán, Josep M. Pujals, Pere Segura, Lucía Teruel, Esmeralda Núñez i Miguel Ángel Almansa.
Per Ciudadanos-Partido de la Ciudadania (3 regidors): Juan Antonio Ramírez, Roberto García i Mercedes Pastor.
Per Vila-seca en Comú (2 regidors): Elisabet Sánchez i Mario Téllez.
Per Candidatura de Progrés-PSC (2 regidors): Ander Mikel Basterrechea i Estela Martín
Per Decidim Vila-seca Acord Municipal (2 regidors): Josep Forasté i Robert Rodríguez.
Pel Partit Popular (1 regidor): Jordi Camarasa.