Els atletes Marcos Bajo i Minerva González protagonitzen la Volta Solidària

Vila-seca rep la Volta Solidària a Catalunya per a les Malalties Minoritàries

Ahir dimecres 13 de maig, Vila-seca donà la benvinguda a la Volta Solidària a Catalunya per les Malalties Minoritàries, una iniciativa per a donar a conèixer aquestes malalties i promoure la millora de la qualitat de vida dels afectats d'aquestes patologies.

La Volta, que va començar a Barcelona el passat 28 d'abril, recorre un total de 62 municipis i 920 quilòmetres i consisteix en un repte solidari protagonitzat per Marcos Bajo, esportista amb una malaltia minoritària i una deficiència visual i la jove atleta Minerva González, afectada per la ceguesa.

L'alcalde Vila-seca, Josep Poblet i els regidors Josep Toquero i Francsico Almazán van oferir una recepció als dos corredors i van signar el document acreditatiu del seu pas pel municipi de Vila-seca.

L'autocaravana solidària de la Volta s'instal·là a la plaça de l'Església on es van poder adquirir diferents productes solidaris destinats íntegrament a projectes i programes d'investigació promoguts per la Federació Espanyola de Malalties Rares.