Presentada la nova Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Vila-seca, La Pineda

S'ha presentat aquest matí en roda de premsa al Castell de Vila-seca

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca i del Patronat Municipal de Turisme, ha presentat aquest matí la nova AEH Vila-seca, La Pineda que compta ja amb 25 establiments associats.
 
L'acte de presentació de la nova associació ha estat presidida per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura; pel president de l'AEHT, Francesc Pintado, i per l'empresari vila-secà i propietari del restaurant el Patio, Juan Hervás, que és el nou president de l'AEH Vila-seca, la Pineda. A l'acte també hi han assistit la tinent d'alcalde, Manuela Moya; la regidora de Turisme, Cristina Cid i els membres de la junta de la nova associació.
 
Francesc Pintado, President de l'AEHT, ha volgut destacar que "avui és un dia molt especial perquè assistim al part d'aquesta associació que avui veiem néixer". Però no ha volgut passar per alt "el moment tràgic que està vivint el sector". Pintado, ha agraït a l'alcalde Pere Segura "per creure en la necessitat de disposar d'una associació que vehiculi i dinamitzi el sector" i li ha posat la ja mítica "jaqueta de cuina" de l'AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l'AEHT el maig de 2018, s'ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l'Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província. Juan Hervás ha parlat dels objectius de l'associació i de tres eixos d'actuació: gestió, formació i gastronomia. 
 
L'alcalde de la ciutat ha volgut tancar la presentació amb una cita de Montestquieu "Des del moment que els homes viuen en societat, perden el sentiment de feblesa". Referint-se al fet que la constitució d'aquesta nova associació enfortirà als seus membres i en conseqüència, als seus negocis. "Heu d'aprofitar la creació d'aquesta associació per veure una oportunitat". Les societats basculen en projectes col·laboratius, els reptes no són senzills, però si els feu acompanyats son més fàcils"