El Ple de Vila-seca valora la situació sanitària, social i econòmica, en l'àmbit municipal, provocada per la crisi de la COVID-19

Avui s'ha realitzat el primer ple telemàtic de Vila-seca

Avui dijous a les 7 de la tarda ha tingut lloc el primer ple telemàtic de la història de Vila-seca, presidit per l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i amb la participació de tots els regidors i regidores dels diversos grups municipals.

El principal punt de l'ordre del dia del Ple, realitzat a través de videoconferència, ha estat la valoració de la situació sanitària, social i econòmica en l'àmbit municipal, derivada de l'estat d'alarma per la COVID-19. De fet, l'alcalde de Vila-seca ha donat lectura una per una a totes les mesures implementades per l'Ajuntament des dels diferents àmbits: econòmic i fiscal, d'atenció social, d'higiene i seguretat, de mobilitat i mesures organitzatives i de gestió a l'Ajuntament.

A més d'aquest punt, s'han aprovat les actes de la sessió ordinària i extraordinària celebrades els mesos de febrer i març, respectivament, i s'ha donat compte dels darrers decrets de l'Alcaldia.