El Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, aquest divendres a l'Auditori

El proper divendres 17 d'abril a les 21.30 h l'Auditori Josep Carreras acollirà el concert ‘Cançons de la lluna al barret', a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers.

Sota la direcció musical de Josep Vila Jover, el Cor Infantil Amics de la Unió, acompanyat al piano per Josep Surinyac, presenten un seguit de peces de Josep Vila Casañas, amb text de Miquel Desclot, escrites per a cor de veus blanques. La coreògrafa Sol Picó serà l'encarregada de posar en escena aquest repertori buscant una nova i original forma de presentar-lo al públic.

Peces com Aranya de sostre, Cançó de patinar o Nit de Reis, que ja formen part del repertori de la majoria de cors d'infants del nostre país, sonaran en aquest concert que pretén ser un homenatge a Josep Vila Casañas, una figura clau en la història del cant coral al nostre país.

El programa d'aquest concert, a més, és una mostra del contingut del disc que s'enregistrarà amb tot el catàleg de composicions per a cor de veus blanques de Josep Vila Casañas.

Les entrades, d'un cost de 15 euros, es poden adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.