PortAventura celebra el seu 20è aniversari

L'acte també va servir per inaugurar la nova temporada del parc temàtic

El passat dissabte 21 de març el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va presidir la celebració del vintè aniversari de PortAventura.

L'acte, on també hi van assistir els alcaldes de Vila-seca, Josep Poblet, i de Salou, Pere Granados, així com el president de la companyia, Arturo Mas-Sardà, entre d'altres autoritats i directius del parc, va donar el tret de sortida a la nova temporada del parc temàtic, que estrena el nou espectacle ‘Celebration', un musical que es combina amb acrobàcies. 

Entre les novetats per aquesta nova temporada, a més de la renovació dels espectacles que enguany es vestiran de gala amb motiu del 20è aniversari, s'oferiran fins a sis Nits Blanques, dos Oktoberfest, dues Nits Negres per Halloween i una 'Nit de Nadal'. 

En l'àmbit hoteler, la gran novetat se l'emporta la Mansió Lucy, la qual serà transformada en el primer hotel de 5 estrelles del resort, així com l'ampliació de l'Hotel Gold River, amb el nou Edifici Callaghan. Els dos projectes han suposat una inversió de 10 milions d'euros i preveuen obrir les seves portes el 2 d'abril i l'1 de juny, respectivament. 

A l'estiu, per segon any consectiu, PortAventura comptarà amb el Cirque du Soleil per oferir el seu espectacle 'Almaluna'. La companyia aposta fort per PortAventura on hi instal·larà la seva base estiuenca durant els propers 5 anys.