El Patronat Municipal de Turisme presenta la seva nova pàgina web

A la mateixa adreça web, www.lapinedaplatja.info

El Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha posat ja en servei la seva nova pàgina web. A la mateixa adreça web, www.lapinedaplatja.info, trobareu tot el contingut d'interès turístic de la destinació en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus. Aquests dos últims estaran disponibles properament. Amb la incorporació de l'idioma alemany es cobreixen les necessitats d'un perfil de visitant cada cop més freqüent a la destinació.  
 
La nova web del Patronat destaca pel seu dinamisme i usabilitat, amb un clar predomini de les imatges en gran format i els vídeos per tal de mostrar tots els punts forts de Vila-seca, la Pineda Platja d'una manera molt visual i propera. De la mateixa manera, s'ha apostat per la creació d'una iconografia pròpia que facilita el reconeixement de cada racó de la destinació.  
 
La informació de la nova pàgina web s'ha estructurat de forma clara i nítida, pensant en facilitar la navegabilitat de l'usuari i en l'adaptació del contingut a diferents suports digitals, ja sigui un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil. D'aquesta manera, l'usuari pot accedir al web des de qualsevol suport i ubicació. 
 
El dinamisme del nou portal també ve donat per la facilitat d'accés a tota la informació. Ja sigui des del menú superior o des de la pàgina d'inici, l'usuari pot trobar tot allò que busca des de diferents ubicacions. Amb un sol clic es pot trobar des d'experiències per a fer en família, les darreres noticies publicades, tots els actes de la Festa Major d'Estiu o els imprescindibles per visitar la destinació en un dia, 48h o més de 3 dies. 
 
Aquesta és precisament una de les novetats més destacades del nou portal. Els visitants podran trobar propostes a mida per conèixer Vila-seca, la Pineda Platja, tant a l'estiu com durant la resta de l'any, ja sigui durant una visita de 24 hores, un cap de setmana o unes vacances més llargues. 
 
La nova pàgina del Patronat Municipal de Turisme anirà canviant en funció de la temporada de l'any per adaptar-se a les necessitats del mercat i els visitants, uns canvis que seran visibles sobretot a la pàgina d'inici, on els continguts s'actualitzaran freqüentment.