Suspès el concert programat pel divendres 6 de març

Cal recordar però, que el diumenge hi haurà concert a càrrec de l'Orquestra Camera Musicae

Per causes alienes a l'Auditori Josep Carreras, queda suspès sine die el concert programat pel proper divendres 6 de març 'De Haydn a Shostakovitx', que protagonitzava Ignasi Cambra, juntament amb Laura Gené i Oriol Aymat.
 

Tot i això, cal recordar que el diumenge 8 de març a les 7 de la tarda l'Orquestra Camera Musicae ens deleitarà amb la Serenata número 10 per a vent, més coneguda com a La Gran Partita, de W.A. Mozart. Està considerada com una de les obres mestres escrites per a música de cambra amb el vent com a protagonista i un repte interpretatiu per a tota formació cambrística. El concert s'obrirà amb una composició d'estrena del vigatà Josep Baucells, titulada ‘Introducció, pas i dansa'. En aquesta ocasió, la formació tarragonina serà liderada pel prestigiós Jordi Mora.

La venda de localitats es durà a terme al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori. El preu de l'entrada, en aquesta ocasió, és de 15 euros.