Encesa oficial de l'enllumenat de Nadal a Vila-seca

Els nuclis de la Pineda i de la Plana estrenen un nou enllumenat

Des d'aquesta mateixa tarda, el municipi de Vila-seca ja té en funcionament el tradicional enllumenat de Nadal pels diversos carrers i places dels tres nuclis de població: la Pineda, la Plana i Vila-seca.

Seguint la tradició d'efectuar l'encesa oficial en un barri diferent cada any, l'encesa de l'enllumenat de Nadal s'ha realitzat al nucli de la Pineda, concretament al parc del Pinar de Perruquet.

Enguany, la gran novetat és l'estrena d'enllumenat al nucli de la Pineda i a la Plana, on s'han encès un total de 1.250 m2 de garlandes, més d'una trentena de xarxes il·luminades amb LED, diverses lletres en 3D, dos arbres cònics de gran alçada revestits amb petites bombetes de led blanc i diversos motius que es fixaran als fanals. A més, a Vila-seca, tal i com es ve fent des de fa anys, més de 400 motius nadalencs de fil lluminós amb microlàmpades de baix consum acompanyaran els tradicionals arbres ecològics que s'instal·len al pati de l'Esplai Sant Esteve i a la plaça de l'Església de Vila-seca.

L'encesa de l'enllumenat, protagonitzada per nenes i nens del barri, ha estat presidida per membres de la Corporació Municipal i pels representants de les entitats veïnals i dels comerciants.