Novembre, un aire nou al comerç de Vila-seca

L'Ajuntament de Vila-seca i Cambra de Tarragona impulsen un pla de formació per millorar el comerç local

Durant el mes de novembre, Vila-seca torna a viure les accions divulgatives dirigides a afavorir la professionalització i modernització dels establiments comercials del municipi. Aquesta campanya, impulsada per la Cambra de Tarragona i l'Ajuntament de Vila-seca, pretén millorar la gestió del comerç local amb sessions de formació eminentment pràctiques.

Novembre és un mes clau en el calendari comercial del petit establiment, perquè està dedicat a preparar la campanya de Nadal, la més important de l'any en vendes. Per tal de reforçar les vendes i l'activitat comercial, es pretenen donar idees i recomanacions que ofereixin un millor servei als clients de Vila-seca.

La primera sessió prevista té la intenció de planificar la campanya de Black Friday, Nadal i Rebaixes (12 i 13 de novembre). I la segona pretén veure experiències demostratives de comerços especialitzats de Barcelona, que es puguin aplicar als establiments locals (19 novembre). I, les darreres jornades, tenen com a objectiu posar en pràctica al punt de venda tots els coneixements de promoció adquirits (27 i 28 de novembre).

Aquest pla s'adreça preferentment al petit comerç, però també a  gestors de zones comercials, mercats municipals i equipaments comercials, responsables de diferents àrees de negoci de les empreses de comerç al detall, o bé a emprenedors interessats en obrir botiga. Aquestes accions estan incloses en el "Plan de Apoyo al Comercio Minorista 2018", promogut pel FEDER i la Secretaría de Comercio de Estado del Ministerio de Indústria, Comercio y Turismo. I té el recolzament de l'Ajuntament de Vila-seca i la Cambra de Tarragona.

 

Més informació i inscripcions:

Ja tens les teves ofertes a punt per Black Friday, Nadal i Rebaixes? (12 i 13 de novembre)

Retail tour (19 de novembre)

Fem que les nostres botigues venguin més (27 i 28 de novembre)