Ferran López i Claudia Pérez, millors esportistes de Vila-seca

L'equip guanyador va ser el Cadet 'A' del Club Futbol Vila-seca i la menció d'honor es va lliurar a Manuel Hidalgo

Claudia Pérez Pérez i Ferran López Andreu van ser els guanyadors de la Gala de l'Esport 2015 que va servir per escollir els millors esportistes locals dels anys 2013-2014. Durant l'acte, celebrat ahir dia 25 de gener a l'Auditori Josep Carreras, també es va premiar al Club Futbol Vila-seca, en la categoria de Cadet ‘A', com a millor equip  del municipi i es va lliurar una menció d'honor en reconeixement a la trajectòria i constància com a president del Club de Tir al Plat "Sant Esteve" des de l'any 1988, a Manuel Hidalgo Fernández.

Clàudia Pérez, esportista del Patí Club Vila-seca, destaca per la seva satisfactòria progressió, obtenint l'accés a la categoria aleví amb només 10 anys i pel seu palmarès, aconseguint diversos trofeus a nivell local, comarcal i català. Per la seva banda, Ferran López és esportista del Club Ciclista Vila-seca i amb només cinc temporades practicant aquest esport ha estat campió d'Espanya Keirin, primer en velocitat individual i en quilòmetre al Campionat de Catalunya, primer en Keirin a la Lliga Catalana de Pista i també ha obtingut grans resultats a diverses proves internacionals.   

Pel que fa a l'equip de Cadet ‘A' del Club Futbol Vila-seca, guanyador de la categoria per equips, durant la temporada passada van ser campions de la segona divisió territorial, aconseguint així l'ascens a la primera divisió, categoria a la qual juguen aquesta temporada. El seu comportament modèlic amb els entrenadors i entre els membres de l'equip, també ha estat clau per nombrar-lo el millor equip de la temporada.