S'obren les inscripcions al Pla d'Ocupació Municipal

Es poden presentar fins el divendres 29 de juny al SOCE

Fins al proper divendres 29 de juny està obert el període d'inscripció al Pla d'Ocupació Municipal de Vila-seca. Enguany la convocatòria compta amb un total de 30 places per a realitzar treballs de manteniment, conservació d'equipaments, espais públics i zones verdes del municipi.
 
Aquest Pla d'Ocupació Municipal se suma als altres programes que l'Ajuntament de Vila-seca ha impulsat aquest 2018. En concret són els 10 treballadors del programa Treball i Formació, realitzat mitjançant la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i els 10 joves d'entre 16 a 29 anys que s'han incorporat al programa Fem Ocupació per a Joves. D'altra banda, cal recordar que s'està treballant en la realització del programa Singulars 2018 per a poder incorporar 15 nous joves d'entre 18 a 29 anys. 
 
En total, aquest any 2018, amb programes directes de l'Ajuntament i programes amb col•laboració del SOC, l'Ajuntament de Vila-seca donarà acollida a 67 persones que passaran per un programa d'ocupació que combina formació i treball.
 
Les persones interessades en participar al Pla d'Ocupació poden inscriure's a l'oficina del Servei d'Ocupació i Creació d'Empreses (SOCE), de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 h. També poden fer la seva petició d'inscripció mitjançant el web del SOCE https://www.soce.cat a l'apartat d'ofertes de treball. Les bases que regulen la contractació estan publicades a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vila-seca i es poden trobar a https://seuelectronica.vila-seca.cat a l'apartat d'oferta pública d'ocupació.
 
L'Ajuntament de Vila-seca, amb el seu compromís social, segueix desenvolupant  programes adreçats a les persones que tenen més dificultat per poder-se incorporar al món laboral. L'any 2017 i aquest any 2018 s'han realitzat programes amb la col•laboració del SOC, sense reduir el nombre de beneficiaris. L'esforç municipal s'ha vist refermat  durant els anys més durs de la crisi, anys durant els quals no es duien a terme programes d'altres administracions i l'Ajuntament ha mantingut el seu compromís envers les persones.