El catedràtic emèrit de la URV, Joan Martí Castell, inaugura l'Any Pompeu Fabra a Vila-seca

El passat dijous a la tarda Vila-seca va donar el tret de sortida a la celebració de l'Any Pompeu Fabra amb la conferència a càrrec de Joan Martí Castell, organitzada per Òmnium Tarragonès.

El catedràtic emèrit de la URV i membre numerari de l'Institut d'Estudis Catalans, va pronunciar la conferència "Pompeu Fabra i política lingüística", en una taula presidida per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i celebrada al Centre Cívic i Cultural El Colomí.

La conferència va anar precedida de la inauguració de l'exposició  "Pompeu Fabra. Una llegenda completa", una producció de la Direcció General de Política Lingüística, que estarà oberta al públic fins al 17 de juny.

D'altra banda, cal recordar que el dijous 14 de juny, a les 7 de la tarda, es presentarà el còmic "Pompeu Fabra. L'aventura de la llengua", una iniciativa de l'Institut d'Estudis Catalans i la Universitat Pompeu Fabra amb il·lustracions d'Oriol Garcia Quera i guió de Gemma Pauné. L'acte es farà a la Biblioteca Municipal de Vila-seca.