S'aprova l'enderroc de la primera planta de l'edifici del carrer de Sant Antoni, 20

El plenari fa un reconeixement a la persona de Josep Graset i a la seva trajectòria

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el divendres dia 23 de febrer a les 21 hores va aprovar l'expedient de contractació per procediment d'emergència de les obres d'enderroc i desenrunament de la planta primera de l'edifici del carrer de Sant Antoni número 20, situat davant mateix de l'accés a les oficines de la Policia Local de Vila-seca.
 
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca també va debatre i aprovà diverses mocions presentades pels grups polítics municipals. De les 8 mocions debatudes, 6 es van aprovar i 2 van ser rebutjades. Cal esmentar que de les 6 aprovades, 4 ho van ser per unanimitat.
 
Les mocions aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans (C's) per a l'estudi de viabilitat d'implantació de radars informatius. Va rebre el vot positiu de tots els grups municipals.
- Moció presentada també pel grup municipal de C's per a la implantació d'un pla d'eficiència energètica en edificis públics municipals. Fou aprovada també per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció presentada pel grup municipal Vila-seca en Comú (VSC) per a la creació d'un catàleg de serveis municipals. Va rebre el vot favorable de tots els regidors.
- Moció presentada pel grup municipal de Decidim Vila-seca (DV) per a la implantació d'itineraris escolars segurs al municipi. Fou aprovada amb el vot favorable de tots els grups municipals.
- Moció presentada conjuntament pels grup municipals del PSC i VSC per a la defensa de les persones pensionistes i jubilades. Va rebre 17 vots positius dels regidors dels grups municipals del PSC, VSC, DV, CiU i NA i 3 abstencions dels regidors de C's i PP.
- Moció presentada conjuntament pels grup municipals de VSC, DV i PSC per a la commemoració del Dia Internacional de les Dones i el suport a la vaga feminista pel dia 8 de març de 2018. Es va aprovar amb 16 vots favorables dels grups municipals de VSC, DV, PSC i CiU i 4 abstencions dels grups municipals de C's, PP i No Adscrit (NA).
 
Les mocions no aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal (DV) per a l'estudi, reorganització i mesures urgents en el servei de clavegueram i subministrament d'aigua de boca. Va rebre 5 vots favorables dels grups municipals de Vila-seca en Comú (VSC), Partit Socialista (PSC) i Decidim Vila-seca (DV), i 15 vots negatius dels grups municipals de Convergència i Unió (CiU), Ciutadans (C's), Partit Popular (PP) i regidor No Adscrit (NA).
- Moció presentada també pel grup municipal de DV per a l'ús de les instal•lacions esportives escolars. Fou rebutjada amb 9 vots positius dels grups de DV, C's, VSC, PSC, PP i NA i 11 vots negatius de CiU.