S'incrementen les expedicions d'autobús entre Vila-seca i Reus

El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, va presentar ahir, juntament amb l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d'Hisenda i Activitat Econòmica de l'Ajuntament de Vila-seca, Xavier Farriol, les millores que el Departament de Territori i Sostenibilitat posarà en funcionament a partir del 12 de setembre en les línies de bus que comuniquen Cambrils i Vila-seca amb Reus per facilitar la mobilitat als centres universitaris. Aquestes millores es traduiran en noves expedicions ràpides que permeten la connexió entre aquests municipis i que, en especial, donen cobertura a la zona del campus de Bellissens i a l'Hospital de Sant Joan, a Reus.

Concretament, el servei de Vila-seca-Reus comptarà amb 12 noves expedicions d'anada i tornada, de dilluns a divendres feiners que efectuaran parada al campus de la Universitat Rovira i Virgili de Bellissens i a l'estació d'autobusos de Reus.

Amb les noves expedicions es preveu atendre una doble demanda de mobilitat: tant per accedir als centres universitaris de Reus com als de Vila-seca. Amb les noves expedicions, la comunicació entre els dos municipis disposarà en total de  18 anades i 19 tornades per atendre la mobilitat, tenint en compte que ambdós municipis també estan connectats de forma directa per serveis ferroviaris.