Vila-seca homenatja a Helena Casas i Ferran López

L'alcalde Poblet rep els campions d'Espanya de ciclisme en pista

Aquest migdia l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, acompanyat del regidor d'Esports, Francisco J. Almazán, ha rebut oficialment als ciclistes vila-secans Helena Casas i Ferran López. Els dos ciclistes, recentment proclamats campions d'Espanya, són molt estimats a Vila-seca i compten amb una àmplia trajectòria esportiva.

Helena Casas ha estat guardonada recentment com a campiona d'Espanya en velocitat individual i ha estat medalla plata en les proves de velocitat per equips, en keirin i en la de 500 metres. El jove Ferran López ha aconseguit ser campió d'Espanya en l'especialitat de keirin júnior, a més d'emportar-se el bronze en velocitat individual júnior, en velocitat per equips júnior i la plata en velocitat per equips elit.

Cal destacar que Helena Casas, que porta des dels 6 anys entrenant amb la bicicleta, rebrà la distinció com a millor ciclista catalana de l'any. La Junta Directiva de la Federació Catalana de Ciclisme l'ha escollit per les seves brillants trajectòries, una llarga carrera i dedicació al ciclisme i un gran palmarès ple de resultats. Casas rebrà la distinció aquest dissabte 15 de novembre en l'acte de cloenda de la temporada del ciclisme català, a Montjuïc.