Vila-seca amplia la xarxa d'aparcaments de bicicletes

S'instal·laran un total d'11 grups d'estacionament, formats cadascun per quatre mòduls de tubs d'acer inoxidable

La Junta de Govern Local de Vila-seca ha adjudicat la instal·lació d'onze nous espais per a l'aparcament de bicicletes. Aquests 11 grups d'estacionament estaran formats cadascun per quatre mòduls de tubs d'acer inoxidable, conformant un total de 44 places d'aparcament i significa una inversió de 7.998 euros.

Els indrets on s'instal·laran els nous aparcaments són a la pl. de Voltes, al parc de la Riera, a l'av. Ramon d'Olzina (2 espais diferents), al carrer de Sant Antoni (pl. de Flix), al passeig de Pau Casals (en 2 espais diferents també), al Pinar de Perruquet, a la cruïlla del carrer de Jaume Balmes amb l'av. de la Generalitat  i en equipaments com, el Mercat municipal i el Conservatori de Música.

Aquests mòduls d'acer, ja instal·lats en altres equipaments com les Piscines Vila-seca, els instituts, el Centre Municipal de Formació, el Pavelló Municipal, la Biblioteca, el Campus de Serveis Ciutadans de la Pineda, el Centre de Salut o a les places de l'Església i d'Estudi, han d'ajudar a millorar la mobilitat per diverses zones de Vila-seca  i permetran que els ciutadans puguin emprar la bicicleta com a mitjà de transport.