El cineasta francès Pierre Folliot guanya la primera edició del festival de curtmetratges Frame

El festival, que s'ha dut a terme durant tot el cap de setmana, ha premiat als millors curtmetratges dels 1.019 presentats

Els dies 17,18 i 19 d'octubre es va viure a Vila-seca la primera edició del FRAME, un festival de curtmetratges de caire internacional.

En la seva primera edició el FRAME Vila-seca short film festival va rebre 1019 curtmetratges de d'arreu del món dels quals 29 van ser seleccionats com a finalistes i es van poder veure al llarg del cap de setmana a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Durant aquest cap de setmana Vila-seca s'ha convertit en un plató de cinema, ja que dins del festival es comptava amb la secció In situ, un concurs obert a tothom que consistia en realitzar un curtmetratge de no més de 3 minuts on apareguessin almenys dues localitzacions del municipi. L'organització va posar a disposició dels participants una cartera d'actors i localitzacions de Vila-seca i la Pineda per tal de poder dur a terme els seus projectes.

El jurat format per Jesús Monllaó (director), Mercè Rovira (actriu), Pep Solórzano (músic), Antoni Pérez-Portabella (professor de Comunicació Audiovisual de la URV),  Pep Amores (Distinto Films Produccions), Joan Martí (director d'art), Montse Majench (directora de l'Acadèmia del Cinema Català) va dictaminar que els curtmetratges guardonats d'aquesta primera edició van ser:

GOLD FRAME al millor curtmetratge de ficció per Big Brother de Pierre Folliot

SILVER FRAME al segon millor curtmetratge de ficció per Sequence de Carles Torrens

Premi D.O Catalonia per Nadador de Dani de la Orden

El públic assistent al festival també va poder donar un premi:

Premi del Públic per Iris de Mikel Alzola

I el concurs In situ va ser valorat pel comitè organitzador

1r Premi IN SITU per Croma de Victor Rubio

2n Premi IN SITU per Las pequeñas cosas de Roberto Millán

La Gala, presidida per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, fou presentada per "MALENA" un personatge d'origen argentí que interpreta l'actriu de Vila-seca Elisabet Quevedo.