L'Escola Mestral viu l'esport en les XXI Jornades Culturals

L'Escola Mestral de Vila-seca ha inaugurat avui les XXI Jornades Culturals que, fins al 24 de febrer, estaran dedicades a l'esport. La presentació de les jornades han anat a càrrec de la directora de l'Escola Mestral, Carmen Escoda, i l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, els quals han estat acompanyats de diverses autoritats de l'àmbit d'ensenyament, com ara Manuela Moya, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vila-seca; Olga Fernández, inspectora d'Ensenyament i diverses directores i representants dels centres educatius de Vila-seca.

Posteriorment als parlaments, l'ex-alumna del centre i actual cinturó marró de karate, Maria Martí, ha pronunciat una breu conferència on ha posat en relleu els avantatges de practicar esport i com influeix positivament en la vida d'un estudiant.

La inauguració de la jornada, que enguany porta per títol "Ens agrada l'esport", ha estat seguida per diversos pares i famílies que han pogut veure les diverses coreografies, desfilades i gags de l'alumnat de P5, 2n, 4t i 6è, relacionades amb l'esport i l'activitat física.

Demà dijous, l'Escola Mestral celebrarà el Dijous Gras a l'Estadi Municipal i, per acabar, el divendres 24 de febrer hi haurà la cloenda de les jornades amb la realització d'una desfilada de Carnaval per part de l'alumnat d'Educació Infantil i Primària.