L'Ajuntament posa en marxa una nova edició de la campanya ‘Vila-seca, sigues coqueta'

Subvencions per a la instal•lació d'ascensors, eliminació de barreres arquitectòniques i reparació i pintura de façanes

L'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa una nova edició de la històrica campanya ‘Vila-seca, sigues coqueta', impulsada l'any 1991 i adreçada en aquells moments als habitatges del Centre Històric.

 

Enguany, com a novetat, la campanya estarà oberta a la totalitat dels habitatges del municipi, amb l'objectiu de millorar l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, continuar millorant les façanes de tots els habitatges que ho necessitin i incrementar l'activitat econòmica de les empreses vila-secanes, fomentant alhora noves oportunitats laborals per a la població.

 

Les subvencions municipals, que podran sol·licitar-se fins al 30 de novembre, estan destinades a la instal·lació d'ascensors i l'eliminació de barreres arquitectòniques en edificis d'habitatges de Vila-seca construïts abans de l'octubre del 1995. Aquestes subvencions seran de fins a 6.000 € per habitatge quan es tracti d'obres d'instal·lació d'ascensor, i de fins a 600 € quan es tracti d'obres de supressió de barreres arquitectòniques.

 

D'altra banda, els habitatges unifamiliars i plurifamiliars amb una antiguitat mínima de 10 anys podran optar a subvencions de fins a 1.700 € per edifici en cas de rehabilitació de façana, i de fins a 700 € per a pintura de façana.

 

Aquesta nova edició del ‘Vila-seca, sigues coqueta', compta amb un pressupost de 200.000 € finançat íntegrament per l'Ajuntament de Vila-seca.