31 persones s'incorporen als Plans d'Ocupació de VIla-seca

27 corresponen al Pla d'Ocupació Municipal i 4 són del programa Treball i Formació

Un total de 27 treballadors s'han incorporat al primer grup de treball del Pla d'Ocupació Municipal que ha posat en servei l'Ajuntament de Vila-seca i que durant el 2017 acabarà donant feina a un total de 52 persones. Destinat a aquelles persones que es troben en situació d'atur, aquest pla té l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral i promoure l'ocupabilitat de les persones que hi participen.

Els treballadors d'aquest Pla estan rebent fins el proper dia 15 una formació prèvia en competències clau i tenen un contracte de treball de 6 mesos de durada. Les tasques que duran a terme els treballadors tenen com a objectiu el manteniment de la via pública, la reparació de mobiliari urbà i el manteniment d'espais naturals.

A banda d'aquets treballadors també han estat a l'acte de presentafció 4 treballadors del programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i que es va endegar el passat 30 de desembre.

L'acte de benvinguda d'aquest primer grup del Pla d'Ocupació Municipal 2017 ha tingut lloc avui al Centre de Formació Municipal "Antic Hospital" i ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb la regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya i el regidor de  Dinamització Laboral, Josep Toquero.

Des de l'any 2012 i de manera continuada fins avui, l'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d'Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d'ocupació, amb la finalitat de donar cobertura als sectors de la nostra població més castigats per la crisi.