La campanya ‘+Vila-neta, +civisme' continua a Vila-seca amb noves accions

Una exposició itinerant sobre recollida i civisme recorrerà els carrers de Vila-seca

Després de la posta en marxa de la nova edició de la campanya ‘+Vila-neta, +civisme' als nuclis de la Pineda i de la Plana, Vila-seca acull des de fa uns dies, les noves accions amb l'objectiu de continuar millorant els hàbits de recollida selectiva de residus i els comportaments cívics a la via pública.

En aquesta segona fase de la campanya que s'allargarà fins el proper mes de febrer, cal destacar entre d'altres accions, l'exposició itinerant sobre recollida i civisme, destinada sobretot a conscienciar a la població sobre la importància del civisme. Aquesta exposició  amb panells tematitzats de grans dimensions, anirà visitant diverses zones de Vila-seca. Concretament, tots els dijous i divendres en horari de 10.30 a 18.30 h es podrà trobar, segons la setmana, en diversos espais com ara la Rambla de Catalunya, la zona exterior del Mercat Municipal i del Centre de Salut, el parc de la Riera, l'avinguda de Ramon d'Olzina, la plaça de Voltes, la plaça de Miquel Martí i Pol, la plaça d'Estudi, el parc de la Formiga, el parc de les Illes i la plaça de l'Església.

D'altra banda i dins la campanya ‘+Vila-neta, +civisme', s'activen novament les accions per tal de fomentar les bones actituds cíviques en la tinença d'animals de companyia i el control sobre la recollida selectiva. En aquest sentit, les  2 informadores cíviques realitzen ja el porta a porta als domicilis i la campanya a peu de contenidor, on lliuren paquets de bosses tricolor i embuts especials per a la recollida d'oli domèstic.