Avui dimarts comença el Parc Infantil i Jove de Nadal

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vila-seca ha organitzat per aquestes festes de Nadal una nova edició del Parc Jove i del Parc Infantil de Nadal, que es durà a terme a partir del dia 27 de desembre i s'allargarà fins al dia 29, en el cas del Parc Jove, i fins al 30 el Parc Infantil. El Parc Infantil de Nadal, ubicat enguany a les instal·lacions de l'Escola Sant Bernat Calvó, obrirà en horari de matí de 10.00 a 13.00 h, mentre que el Parc Jove, adreçat a majors de 12 anys estarà obert de 10.30 a 13.30 h amb activitats esportives i de 18.00 a 22.00 h a l'Espai Jove Casa dels Obrers. L'últim dia, amb activitats especials, l'horari serà de les 8 del vespre fins a mitjanit.

Enguany, com en edicions anteriors, compta amb una cinquantena de joves voluntaris que han abocat la seva il·lusió i esforços en la preparació i realització del Parc, i amb la col·laboració de diverses entitats col·laboradores com són Creu Roja Joventut, Esplai Esclop, Club d'Escacs, Mossos d'Esquadra i Satem. Durant el Parc Infantil, els petits podran gaudir del disseny de diferents manualitats, jocs al carrer, danses, inflables, actuacions, taller de maquillatge i una gran carpa de circ. L'entrada al Parc és solidària i consisteix en portar un paquet de llegums o aliments de llarga conservació a favor del Banc d'Aliments de Vila-seca.

Com en les últimes edicions, el dia 29 de desembre es podrà gaudir dels diferents parcs de Nadal de Vila-seca, Salou i Cambrils, amb una sola entrada, gràcies a la iniciativa de Rodaparcs.