L'Ajuntament licita obres de millora d'accessibilitat en diversos carrers

La inversió per aquestes actuacions supera els 400.000 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la contractació de dues obres per tal de millorar l'accessibilitat de les voreres de diversos carrers de Vila-seca i de la Pineda amb un pressupost total de 440.894 euros.

A la Pineda estan a licitació les obres de millora de les voreres, arrencada d'arbres i nova plantació del darrer tram del c. d'Isaac Albéniz (entre els carrers de Marcos Redondo i Hipòlit Lázaro) i dels carrers transversals de Marcos Redondo i de Montserrat Caballé. Valorades en 239.895 euros, les obres abasten prop de 800 metres lineals de carrers i quedaran adjudicades abans de finalitzar l'any.

Pel que fa a Vila-seca, l'expedient de contractació correspon a les obres de rehabilitació urbanística i millora de l'accessibilitat de les voreres i de la calçada dels carrers de Salauris, Bagà, del Segre i Montseny. Amb un cost de 200.999 euros, s'actuarà sobre un total de 2.800 m2 de superfície, s'eixamplaran les voreres, es reposarà l'aglomerat i pintura dels carrers, s'adaptaran els nous guals, es farà replantació de vegetació, es reubicaran els punts de llum i es renovarà la seva infraestructura.