Vila-seca ret homenatge a la gent gran

La Residència Vila-seca organitza un any més les activitats al voltant del Mes Internacional de la Gent Gran, que van donar el tret de sortida el passat 30 de setembre i s'allargaran fins al 18 de novembre. Activitats per a gent gran, per als més petits i també per als professionals del sector residencial, tindran cabuda durant aquest mes, d'entre les quals destaca la Festa Escolar i la Paella solidària i l'Homenatge a la gent gran de Vila-seca.

En primer lloc, el divendres 4 de novembre a les 10 del matí, els alumnes de 3r de primària de les escoles de Vila-seca, la Plana i la Pineda seran els protagonistes a la Festa Escolar que tindrà lloc a la Residència. Agus Farré serà l'encarregat d'explicar contes als més petits que també assistiran al veredicte i lliurament de premis de la IX edició del Concurs de Dibuix.

D'altra banda, la paella solidària tindrà lloc el proper diumenge 6 de novembre i els diners que es recaptin aniran destinats a La Marató de TV3. En el decurs de l'acte es farà un homenatge a la gent gran del municipi. Aquelles persones de 85 anys o més, tindran el dinar de franc i rebran un petit obsequi i reconeixement. En acabar el dinar, el grup musical Nostàlgia amenitzarà la festa.

Totes aquelles persones de 85 anys o més caldrà que s'inscriguin prèviament a la Residència Vila-seca o a la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca fins al 5 de novembre, llocs des d'on es podran adquirir també els tiquets per un preu de 7 euros.