Obertes les preinscripcions a l'Aula de Formació d'Adults de Vila-seca

Les aules de la Pineda i la Plana també ofereixen formació per al curs vinent

L'Aula de Formació d'Adults de Vila-seca obre les seves inscripcions del 23 al 30 de juny, de 9.30 a 12.30 h, per tal que els vila-secans puguin preinscriure's als diferents cursos de formació que es duran a terme durant el curs 2014-2015.

Els cursos oferts són els de Graduat d'Educació Secundària, presencial i a distància; el de Preparació per a les Proves d'Accés a a Cicles Formatiu de Grau Mitjà i Grau Superior; Informàtica; Anglès, Català i Etapa Instrumental.  Les inscripcions podran realitzar-se a l'Aula de Formació d'Adults de Vila-seca que té la seva seu al carrer de l'Hospital, 1.  

Per la seva banda, l'Aula d'Adults de la Pineda posa a l'abast de la població els cursos d'Introducció a la Llengua Catalana, d'Introducció a la Llengua Castellana, d'Introducció a la Informàtica i Alfabetització. Del 25 de juny al 31 de juliol i de l'1 al 8 de setembre seran els períodes per a poder-se inscriure en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h al Centre Cívic i Cultural de la Pineda.

Per últim, el Centre Cívic i Cultural de la Plana reobrirà les preinscripcions dels dies 2 al 8 de setembre, els dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 17.00 h. Durant el proper curs s'hi podrà estudiar Introducció a la Llengua Catalana, Introducció a la Informàtica; Formació Bàsica i Neolectors.