El cel de la Pineda s'omplirà d'estels amb el festival Enlaira't

El cap de setmana del 14 i 15 de juny arriba a la Pineda la tercera edició del festival Enlaira't. Aquest certamen està organitzat pel club esportiu Lokaku que, des de fa nou anys, té la seu a Vila-seca i aplega aficionats als estels d'arreu de l'Estat

El festival d'Enlaira't va prenent força. Enguany s'avança en el calendari i es farà al mes de juny. Això suposa una aposta important, ja que en les dues primeres edicions s'havia inclòs en el programa de festa major d'estiu. Ara, anant per lliure, se li vol donar una major visibilitat amb l'objectiu que s'acabi convertint en un festival de referència.
 
En aquesta tercera edició de l'Enlaira't ja hi ha inscrits 35 pilots vinguts de clubs del País Valencià, Aragó, el País Basc, Madrid i Navarra. Són més que en les primeres edicions. Tant dissabte com diumenge tots ells faran exhibicions de vol d'estels en diferents disciplines, com el vol acrobàtic, el free style i el vol sincronitzat.
 
Les exhibicions s'acompanyaran de megafonia amb música i amb explicacions de les evolucions dels estels en el cel. En aquesta edició es vol arribar al centenar d'estels volant simultàniament. L'Enlaira't compta amb el suport l'Ajuntament de Vila-seca i del Patronat Municipal de Turisme.